IMPORTANT !!! Pentru a vedea prețurile cu discount-ul rezervat grupului de clienți din care faceți parte trebuie sa vă logați (autentificați) în contul dvs !

     CLIENȚI OCAZIONALI: -5%

Comenzile on-line plasate de utilizatorii înregistrați pe website-ul www.magazin-edilizia.com beneficiază de un discount standard de 5% aplicat la valoarea produselor achiziționate. Toți utilizatorii nou înregistrați vor fi asociați automat grupului "CLIENȚI OCAZIONALI"

     CLIENȚI BUSINESS: -10%

Pentru a deveni membru BUSINESS va trebui să faceți achiziții de produse din magazinul nostru în valoare de minim 500 EURO fără TVA într-o perioadă de 3 luni.

     CLIENȚI PREMIUM: -15%

Pentru a deveni membru PREMIUM va trebui să faceți achiziții de produse din magazinul nostru în valoare de minim 1.000 EURO fără TVA într-o perioadă de 3 luni.

Pentru menținerea tipului de client este necesar ca achizițiile din următoarele 6 luni să depășească pragul de diferențiere.

Atenție: nu beneficiază de discount comenzile efectuate de utilizatorii care nu au cont pe site !!!

Notă: Pentru calculul performanței unui client in vederea incadrării la una din categoriile Business sau Premium nu sunt luate în calcul achizițiile de utilaje, scule, echipamente de valori mari (a căror valoare depășește 500 EURO fără TVA) - de exemplu mașini de debitat, frezat, pantografe portabile, ștanțe pt. bond, etc.  

Notă: Clienții BUSINESS și PREMIUM sunt asociați acestor grupuri de către un administrator al magazinului nostru on-line; acest proces este unul manual și este dificil să urmărim performanța fiecărui client. Drept urmare vă rugăm să ne sesizați în momentul în care ați depășit unul din pragurile de mai sus pentru a vă aloca grupului de clienți aferent.

Notă: În cazul în care o comandă se incadrează la două categorii de discount, de ex. discount pe produs/ofertă specială + discount aferent tipului de client, modul de calcul va fi SECVENȚIAL și NU CUMULAT ! De exemplu:

Un produs care costă 15 EURO in preț de catalog, are discount de oferta specială de 4%. Dacă aveți cont de client ocazional si beneficiați de discount de 5% aferent tipului de client dicount-ul se va calcula astfel: 

Preț -4% = Preț intermediar.

Preț intermediar -5% = Preț Final.

Pe scurt: Preț catalog -4% -5% = Preț Final ( nu Preț catalog -9% = Preț Final ! )