Despre Noi

Firma (EDILIZIA TOOLS SRL)

Produsele comercializate de noi indeplinesc cele mai exigente cerințe de calitate (gama Premium) dar și nevoi low-cost, pentru buget redus (gama Economic).

Datorită colaborărilor care le avem cu diverși producători si furnizori putem acoperi orice necesitate, atât din punct de vedere tehnic cât și al prețului. Ideile după care ne ghidăm in atingerea succesului societății noastre sunt:

  • Produse pentru orice buget
  • Serviciu de suport clienți prompt și de calitate
  • Orientarea către client și recompensarea partenerilor cu istoric

Echipa Noastră

O echipă tânără, motivată, cu dorința de a munci și de a obține rezultate.

Suntem convinși că mai sunt multe de învățat in domeniul în care activăm insă suntem pregătiți pentru a face față oricărei provocări de natură tehnică.

Opinii

Am găsit în acest magazin on-line orice produs depre care nu aveam nici o idee de unde l-aș putea cumpăra. Am intrebat peste tot de telescop, amortizor pt. pantograf și pt. capacul mașinii de tăiat, etc., ba chiar am intenționat să îl iau pe cel de la autovehicol, până ce am gasit aici că pot aduce la comandă orice tip

Virgil Popa (Alexandria)

Pot spune ca sunt multumit, preturile sunt bune daca ai cont in magazin si faci comanda de acolo (eu am cont de 10% discount). Se trimite repede cu Fancurier-ul si produsele - cel putin consumabile, asta am luat pana acum - sunt de calitate. Recomand !

Miron Ion (Suceava)