Pneumatica

Elemente pneumatice de schimb: electrovalve (valve cu solenoid), valve manuale, cilindri pneumatici pentru menghine, clindri pneumatici standard, pedale pneumatice, filtre de aer-condens si lubrificatoare (FRL), fitinguri, elemente de cuplare, etc.

Pneumatica Contine 58 produse.

Subcategorii

 • Cilindri pneumatici

  Cilindri pneumatici pentru diverse utilizari in componenta utilajelor de tamplarie (PVC, aluminiu, lemn) si geam termopan: cilindri rotunzi pentru menghina, cilindri patrati de miscare.

 • Valve pneumatice

  Valve pneumatice de toate tipurile pentru utilaje termopan: valve manuale, valve simple mecanice, valve cu solenoid (electrovalve), cu 3 cai sau 5 cai, valve cu doua bobine, etc.

 • Fitinguri pneumatice

  Fitinguri (elemente de cuplare) pneumatice tip tub/tub sau tub/filet, de diferite diametre si diferite forme constructive: liniare, forma L, forma T, cruce, etc.

 • Cuple rapide aer

  . Cuple de aer metalice, utilizate la conectarea oricarui tip de utilaj la aer comprimat. Cuplele rapide pneumatice sunt folosite si la conexiuni tub-tub si permit o mare varietate de conexiuni. Permit conectari intre tuburi rigide (ex. PPR), tuburi flexibile (PU) sau furtun cu insertie.

 • Tub & Furtun pneumatic

  . Tuburi si furtune pneumatice, utilizate in constructia utilajelor pentru tamplarie PVC/aluminiu si geam termopan.

 • Filtre & Regulatoare de Aer

  . Filtre - Regulatoare de aer: dispozitive cu doua borcane, pentru retinere condens si ungere aer, cu sau fara regulator si manometru.

 • Pedale pneumatice

  . Pedalele pneumatice sunt foarte utile cand pentru a da comenzi unui utilaj/echipament operatorul nu isi poate folosi mainile. Practic pot fi legate la orice dispozitiv/echipament care permite comanda pneumatica. Pot fi simple sau cu zavorare (blocare in punct intermediar).

 • Pulverizatoare

  Pulverizatoare (vaporizatoare) cu actionare pneumatica, folosite pentru a pulveriza uleiul de racire pe scule aschietoare sau discuri de debitat metale.

pe pagina
Se afiseaza 13-24 din 58 articole
Se afiseaza 13-24 din 58 articole