Perii masina spalat sticla Mărește

Perie pt. masina spalat sticla

Perii standard sau LOW-E pentru masini de spălat sticla. Se fabrică numai la comandă, in 30 zile. Puteți face o Pre-Comandă și achitați un avans de 60%. Se acordă discount pentru set de 4. Citiți mai multe mai jos, in câmpul "Informații Suplimentare"

Detalii in plus

ATENŢIE: Codul acestui produs are variaţii. Stocul şi preţul diferă in funcţie de caracteristicile pe care le veţi alege ! →

Pre-Comanda (stoc 0)

400,00 €Pt. Discount suplimentar aferent tipului de client Intra In Cont

Date Tehnice

Gama Economic

Informatii suplimentare

Acest tip de perii este cel folosit la masinile de spalat sticla. Avand in vedere marea diversitate de tipuri de perii, produsele de acest gen nu sunt pe stoc ci se fabrica NUMAI la comanda ! Termenul de livrare este de aproximativ 20 - 30 de zile si trebuie achitat un avans pentru a confirma comanda.

Atentie: pretul afisat este estimativ, pentru lungimi intre 1500 - 1700 mm. In functie de caracteristicile tehnice ale periei pretul final poate suferi modificari.

Daca doriti sa comandati acest produs va trebui sa ne furnizati detalii suplimentare. Pentru aceasta gasiti mai jos câmpul "Personalizare produs". Va trebui să menționați:

- lungimea și diametrul axului

- lungimea și diametrul periei

Eventual, un desen tehnic pe care sa îl comunicați pe email.

După ce ați scris observațiile, datele, dimensiunile, apăsați butonul "Salvează" și apoi adăugați produsul in coș.

Subliniem inca o data, preturile sunt ESTIMATIVE ! si pot diferi in functie de caracteristicile, dimensiunile produsului, etc.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perie pt. masina spalat sticla

Perie pt. masina spalat sticla

Perii standard sau LOW-E pentru masini de spălat sticla. Se fabrică numai la comandă, in 30 zile. Puteți face o Pre-Comandă și achitați un avans de 60%. Se acordă discount pentru set de 4. Citiți mai multe mai jos, in câmpul "Informații Suplimentare"Personalizare produs

Dupa ce ati salvati produsul personalizat, nu uitati sa il adaugati in cos.

Text

loader

* campuri necesare